Specialiteiten
pagina terug

Beenhouwerij Denys staat voor ambachtelijke bereidingen en de nadruk op vers vlees.

Zowel het varkens – en rundsvlees wordt door Lorenzo Denys zelf versneden waardoor de kwaliteit gegarandeerd wordt.

Voor een smaakvolle steak en een sappige kotelet bent u hier dus aan het juiste adres!



Vooral onze ouderwetse recepten van hoofdvlees, rilette, heuvellandse paté, schelle van de zeuge, enz… zijn een ware lekkernij voor de fijnproever!

De helft van de charcuterie in de toog wordt door ons zelf bereid, en dat smaakt u!

Ook onze gedroogde en gerookte worstjes zijn uiterst geliefd bij onze klanten.

In de winter (oktober tot en met maart) bieden we u ook graag onze verse bloedworst en vette darmen aan op maandag en dinsdag.



In de zomer is Beenhouwerij Denys ‘the place to be’ voor al uw vers barbecuevlees.

Een uitgebreid en kwaliteitsvol assortiment is een garantie!

Voor grote groepen is bestellen op voorhand aangewezen!






pagina terug